fbpx

Amazcat ja permet als comerços adherits crear la seva botiga online

La plataforma catalana de venda de productes online, Amazcat, ja ha inaugurat l’Àrea Proveïdor, el motor principal de la plataforma que permet als comerços adherits pujar productes, crear la seva botiga en línia, gestionar comandes, fer consultes i accedir a una àmplia varietat d’opcions i configuracions. Clica el botó per veure més.

Parlem Telecom i Amazcat arriben a un acord per potenciar el comerç de proximitat

Parlem Telecom serà el partner tecnològic d’Amazcat, la nova plataforma d’ecommerce de proximitat catalana, que connectarà compradors i venedors locals de tot el país. 

Excel de productes 💻

Amazcat està a un pas d’obrir la plataforma a proveïdors. Per això, hem fet un vídeo explicatiu per ensenyar-te com pujar productes a la plataforma, mitjançant l’Excel de productes d’Amazcat. Un arxiu molt senzill que es converteix en productes una vegada pujat a l’Àrea Proveïdor. Clica el botó per saber-ne més.

Reportatge a Televisió L'Hospitalet 📣

El Grup de Botigues del Centre i Sant Josep aposta per la venda ‘online’. Amazcat ha tancat un acord amb cinc de les associacions de comerciants de L’Hospitalet de Llobregat. A més a més, posem a disposició 40.000 usuaris Premium per repartir entre els 400 comerços associats. Prem el botó per veure l’entrevista.

Centenars d'establiments 🏪

Centenars d’establiments catalans ja han apostat pel comerç de proximitat i una economia sostenible, formant part d’Amazcat. La plataforma de compra i venda de proximitat, que veurà la llum durant el primer trimestre del 2021, ha engegat una campanya per cercar més establiments i oferir la màxima varietat de productes possible. Clica el botó per veure el vídeo.

Amazcat X Mussap

La Mútua d’Assegurances catalana Mussap i Amazcat han tancat un acord que permet fer créixer la plataforma de venda en línia ja abans de la seva posada en marxa. Aquest pacte s’emmarca en la política d’aliances estratègiques que la companyia de comerç digital porta a terme amb grans empreses del país per sumar massa crítica i ser una autèntica alternativa de país a Amazon.

Amazcat i Kapital Empresa 📢

Amazcat i ABCcat parlen a Kapital Empresa sobre la plataforma de proximitat líder de Catalunya. Durant l’entrevista de 48 minuts, s’exposa l’estat actual del projecte i els beneficis que oferim a botiguers, serveis i consumidors. Clica per veure l’entrevista.

Entrevista a Banyoles TV🎥

Presentem el projecte a Banyoles TV. Durant l’entrevista d’11 minuts, Amazcat exposa els seus objectius i els beneficis que aporta tant a venedors com a consumidors. Clica per veure l’entrevista.

+ 2.000 seguidors a Instagram 📸

El nostre Instagram ja suma més de 2.000 seguidors. El que era una petita comunitat s’està convertint en un exèrcit de persones compromeses amb el comerç de proximitat i la venda en línia. Per veure els acords més recents, ofertes, sorteigs, nous establiments i més, no dubtis en seguir el nostre compte clicant el botó!

Diari de Girona 📰

Amazcat, una empresa de comerç electrònic fundada a Girona. L’objectiu d’aquesta companyia és atraure el màxim nombre de negocis amb seu fiscal a Catalunya al seu marketplace perquè puguin oferir els seus productes a través d’internet. Clica per llegir la notícia.

Canal de Telegram 💸📲 📦

Creem el nostre canal de telegram. Una vegada la plataforma es posi en marxa, en aquest canal podràs gaudir de descomptes, codis, cupons, rebaixes i ofertes especials. Uneix-te ja i no te’n perdis cap!

El Punt Avui 📰

Una de les coses que hem après durant la pandèmia és que es pot comprar còmodament des de casa a través d’internet i que es pot comprar de tot. Enmig d’aquesta crisi del coronavirus que no vol marxar acaba de néixer una nova plataforma de comerç electrònic destinada al públic català que posarà en contacte compradors i venedors de proximitat.

Amazcat i Catalunya Comerç 🤝🏼

Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya (ABCcat) i Amazcat.cat, una empresa amb seu a Girona, han arribat a un acord de col·laboració que ajudarà a potenciar la digitalització del comerç de proximitat català. L’acord és extensiu a ACIECAT, entitat que també forma part de Catalunya Comerç, la marca pròpia que els identifica.

Acords amb clubs i entitats 🧤🔒

Posem a disposició de petits clubs i entitats sis mesos d’usuari Premium als seus socis i afiliats. Millorem els seus serveis i augmentem el nombre de compradors a la plataforma. Si ets un club, entitat, associació, etc. no dubtis en contactar amb nosaltres!

CONTACTA AMB NOSALTRES

15 + 11 =

Possums Tech and Communication S.L.
Telèfon 872 220 039
info@amazcat.cat
© All rights reserved

error:
×