fbpx

COMERÇOS I SERVEIS DE TOT EL TERRITORI CATALÀ

Hem dissenyat una plataforma especialment per a tu. Trobaràs productes i serveis de proximitat a un sol botó.

QUALITAT

Tindràs la possibilitat de saber en tot moment a qui li estàs comprant i des d’on venen els productes que demanes. Posem a la teva disposició una varietat de desenes de milers de productes.

TECNOLOGIA

Hem desenvolupat Amazcat amb codi propi d’última tecnologia. Trobaràs productes segons la teva ubicació. L’aplicació s’adapta a qualsevol mena de dispositiu i funciona amb màxima rapidesa.

VALORS

Contribueix a l’economia circular de Catalunya. Amazcat és una eina de valors concebuda per enfortir i consolidar l’activitat comercial i empresarial de Catalunya.

SEGURETAT

Ens assegurem que els nostres venedors siguin botigues reals validant els seus negocis. El nostre sistema de pagaments  PSD2 totalment automatitzat t’ofereix màxima seguretat a l’hora de comprar.

USUARI PREMIUM

FES-TE USUARI PREMIUM D’AMAZCAT

Gaudeix de tots els avantatges i beneficis. Per només 36€ a l’any podràs aprofitar les ofertes d’Amazcat, estalviar-te el cost del transport en els productes Premium, o gaudir d’ofertes i descomptes amb empreses col·laboradores que pots veure clicant aquí. Descomptes especials en telefonia, assegurances i molt més.

usuaris potencials

EL MILLOR ET COSTARÀ MOLT POC

Enviament gratuït a multitud d’articles, ofertes exclusives i una targeta plena d’avantatges. Accés preferent a promocions generals, ofertes i descomptes en dies especials. Beneficieu-vos dels acords d’Amazcat amb socis i empreses col·laboradores.

 

PROCÉS DE COMPRA

CERCA 

Podràs escriure al motor de cerca el que vulguis comprar. Oferim resultats predeterminats, on apareixeran algunes ofertes destacades, però podràs triar que el motor de cerca et presenti els productes per proximitat o per preu.

SELECCIONA 

Introduint el teu codi postal, els resultats s’ordenaran per proximitat a la teva ubicació.

També podràs ordenar els productes de més barat a més car, ignorant la distància a la teva llar.

 

A LA CISTELLA

Afegeix els productes a la cistella i, en acabar, podràs pagar amb diferents mètodes de pagament, sigui targeta bancària o Bizum.

T’hauràs de registrar per poder comprar articles i efectuar pagaments.

 

CERCA 

SELECCIONA 

A LA CISTELLA

DURANT LES PRÒXIMES SETMANES ANUNCIAREM QUAN PODRÀS COMPRAR A TRAVÉS D’AMAZCAT

Possums Tech and Communication S.L.
Telèfon 872 220 039
info@amazcat.cat
© All rights reserved

error:
×